Sale

Jones Frontier 156 snowboard 2024 AM/FR

Ideaal voor freeride, freestyle en backcountry poeder

De Frontier is een directioneel freeride board dat is ontworpen om de perfecte dagelijkse driver te zijn voor de speelse all-mountain shredder.

Met een zwevende, freeride nose gecombineerd met een freestyle tail is de Frontier ideaal voor poederdagen, parkdagen en iedere dag er tussen in. De directionele vorm van de Frontier, het directionele rockerprofiel en de Traction Tech 2.0 kanten zorgen voor zelfverzekerde stabiliteit tijdens het rijden door technisch terrein of ruige sneeuw, terwijl de lepelvormige nose- en tailranden op de 3D Contour Base 1.0 het hick-ups verminderen bij surface tricks en het gemakkelijk maken om op krap terrein te draaien. De Frontier biedt hoge prestaties zonder op kwaliteit te bezuinigen, omdat hij is gebouwd met een Sintered 8000 base, een eco-plastic bovenlaag en een klassieke kern die speciaal is geprofileerd tussen de voeten voor extra pop.

- Premium gesinterde 8000 base: Nieuw super duurzaam materiaal gemaakt van Ultra High Molecular Weight Polyethyleen (UHMW-PE) en koolstof. De base is gemakkelijk te repareren, zeer wasabsorberend en snel.
- 100% 3D-contouren: gematigde 3D-basiscontouren met een gelijkmatige balans van 4 mm lepelvorm in de nose en 4 mm lepelafschuining in de tail. De afschuining van de lepel begint bij het contactpunt.
- Biaxiaal glasvezel: een dubbellaags, gestikt glasvezellaminaat in twee richtingen dat zorgt voor een leuke, vergevingsgezinde en pittige rit.
- Volledig houten premium populieren kern die leuke pop, gelijkmatige flex en solide duurzaamheid biedt.
- Staalkanten met tractietechnologie: alle Jones-boards zijn gemaakt met extra dikke staalkanten van gerecycled staal voor extra duurzaamheid en verbeterde duurzaamheid van de productie.
- Gerecycleerde ABS-sidewalls: ABS-plastic is een van de noodzakelijke kwaden bij de productie van snowboards. We verbeteren de duurzaamheid van onze snowboards door alleen gerecycled plastic te gebruiken.
- Duurzame houtbronnen
- Setback: 2.00 cm

156 cm
Middenbreedte: 25,2 cm
Tip / tail breedte: 29,5 cm
Effectieve kant: 114,4 cm

159 cm
Middenbreedte:25,40 cm
Tip / tail breedte: 29,8 cm
Effectieve kant: 117 cm

Availability: Niet in voorraad

Normale prijs: € 499,95

Special Price € 429,95

Productbeschrijving
Details
Jones Frontier snowboard all mountain
Extra informatie
Extra informatie
Merk Jones snowboards
Board lengte 153 - 159 cm, 158 - 164 cm
Maat Nee
Reviews
Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.