Sale

Jones Flagship 161 snowboard 2024 AM/FR

Ideaal voor freeriden en fall line freestyle

Het Flagship blinkt uit op technisch terrein en is een van de meest vertrouwenwekkende freerideboards ter wereld.

Met een directioneel rockerprofiel + Traction Tech 3.0 voor ongeëvenaarde kantengrip op harde sneeuw en een 3D Contour Base 3.0 voor episch drijfvermogen in poedersneeuw, carves, stampt of rechte lijnen met ongelooflijke precisie. De taps toelopende vorm van de Flagship laat de tail in poeder zakken voor beter drijfvermogen en snellere bochten, terwijl de Engineered Veneer Topsheet, Flax/Basalt Power Stringers en Power Core een torsierespons toevoegen en het trillen van het board in ruwe sneeuw verminderen. De Flagship heeft ook Float Pack-inzetstukken die je de mogelijkheid geven om op dagen met diepe poeder een super setback te hebben.

- Aan de uiteinden van de sidecut wordt de radius stapsgewijs vergroot naarmate de rand het contactpunt bereikt. Het geleidelijk vergroten van de sidecut radius richting het contactpunt zorgt voor een soepeler begin en einde van de bocht, aangezien de rand de sneeuw in en uit gaat met een minder abrupte overgang.
- Off set tip-to-tail flex patroon dat is ontworpen voor directionele freeride boards. De nose, het midden van het board en de tail hebben een iets andere stijfheid om de nose te liften, de tail te laten zinken en de stabiliteit op snelheid te verbeteren.
- De taps toelopende vorm laat de tail in poeder zakken voor een beter drijfvermogen en snellere bochten.
- Traction Tech 3.0 heeft drie hobbels per rand (binding aan de voorkant, midden van het bord, binding aan de achterkant). De middelste hobbel is iets groter dan de buitenste hobbels voor betere grip.

- Gesinterde 9900-base: gemaakt van polyethyleen met ultrahoog moleculair gewicht (UHMW-PE) en koolstof. Deze ultrasnelle base is eenvoudig te repareren dankzij de UHMW-PE.
- Triax glasvezel: meerassig, gestikt glasvezellaminaat dat een nauwkeurige en responsieve rit biedt op elk terrein of elke sneeuwconditie.
- Float Pack: Maakt een super setback mogelijk voor dagen met diepe sneeuw.
- Sustainable Flax/Basalt Power stringers: Duurzame stringer gemaakt van 100% natuurlijke vezels. Basalt stringers verbeteren de torsierespons en brengen kracht over van onder je voeten naar de toppen van het board om nose- en tail chatter te voorkomen.
- Engineered houtfineer. Nieuwe bovenbladen van composiethoutfineer. Bovenlagen van houtfineer dempen het rijden en absorberen de chatter in het board.
- Power core. Volledig houten kern van driedubbele dichtheid met hardhouten bamboe stringers voor extra pop en duurzaamheid plus Paulownia voor gewichtsbesparing.

Lengte 161 cm
- Middenbreedte: 25,20 cm
- Effectieve kant: 120 cm
- Contact lengte: 109 cm
- Tip breedte: 29,60 cm Tail breedte: 28,3 cm
- Tip lengte: 33 cm Tail lengte: 19 cm
- Taper: 1,20 cm
- Setback: 2 cm

Availability: Niet in voorraad

Normale prijs: € 729,95

Special Price € 719,95

Productbeschrijving
Details
Jones Flagship 161 snowboard all mountain - freeride
Extra informatie
Extra informatie
Merk Jones snowboards
Board lengte 158 - 164 cm
Maat Nee
Reviews
Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.