• Nieuw
Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart 2025
search
  • Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart 2025
  • Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart 2025
  • Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart 2025
  • Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart achterzijde
  • Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart H4 BOA coiler sluiting
  • Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart paar
  • Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart zool
  • Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart liner

Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart 2025

€ 449,95
Inclusief belasting

Vans Infuse snowsurf boots bruin-zwart
Gratis verzending

Maat: US 9 - EUR 42
Aantal
Product is beschikbaar met verschillende opties

Dit is Vans Snow. Een botsing van erfgoed en vooruitgang.

De Infuse SnowSurf snowboardschoen is geïnspireerd en ontworpen vanuit het hart van het sneeuwsurfen in Japan, en belichaamt de vloeiende en artistieke mindset van het gebruik van natuurlijke bergcontouren voor een ongeëvenaarde rit. De Infuse SnowSurf boot combineert eersteklas comfort en prestaties, een oversized PleasureCuff om het bewegingsbereik van de boot te vergroten terwijl je moeiteloos door de bochten navigeert, en een asymmetrisch flexpatroon dat zorgt voor verbeterde mobiliteit om veelzijdige en vloeiende ritten van kant tot kant te garanderen. De Infuse SnowSurf boot laat je de fusie van Japans geïnspireerde cultuur en high-end performance design ervaren in elke carve.

TERREIN: BACKCOUNTRY, ALL-MOUNTAIN EN PARK/STRAAT
- Deze schoen is geoptimaliseerd voor veelzijdigheid, van parken en rails in stedelijke omgevingen tot steil, diep, ongerept terrein.

V3 ULTRACUSH™ MET THE NORTH FACE FLASHDRY™ LINER
- Deze UltraCush™-voering bevat The North Face's FlashDry™-technologie om je droog te houden door vocht zo snel mogelijk af te voeren.

V3 POPCUSH™ VOETBED
- Van de POPCUSH™ constructie met drie dichtheden tot de OrthoLite® bovenlaag van opencellig schuim, het V3 voetbed biedt ongeëvenaard comfort en prestaties.

V2 WAFFLE PRO BUITENZOOL MET ALL-TRAC RUBBERSAMENSTELLING VOOR KOUD WEER
- De V2 Waffle Pro is gemaakt voor zowel on- als off-snowboard prestaties. Een natuurlijke flex zonder compromissen en een gewichtsreducerende, schokbestendige UltraCush™ middenzool zorgen voor een ongelooflijk boardgevoel, terwijl het exclusieve lamellenpatroon en de rubbersamenstelling van Vans je de grip en tractie geven die je nodig hebt om vol vertrouwen door de bergen te klauteren.

BOA FIT SYSTEEM MET VANS® HYBRID PLUS CUSTOM SLIDE GUIDE
- Het Hybrid Plus systeem breidt het bereik van flex control van de originele Hybrid BOA® configuratie uit door een extra BOA® veter toe te voegen die rond de achterkant van de schoen en over de wreef loopt om de treklijnen te optimaliseren en de flex control mogelijkheden te maximaliseren.

V3 HARNAS
- Dit geavanceerde ondersteunende harnas zorgt voor ons hoogste niveau van ondersteuning bij de enkel en wreef, en houdt de V3 liner en boot opgesloten en verbonden.

WATERDICHTE RITSBESCHERMER + D-RING
- Deze voorziening is een duurzaam en weerbestendig stoffen schild dat het onderste deel van je laars beschermt tegen sneeuw, ijs en vocht. Het heeft ook een metalen D-ring om je beenkappen stevig vast te maken om sneeuw buiten te houden.

POWER MANCHETBAND
- Kracht is het sleutelwoord. Deze strap biedt extra ondersteuning aan de bovenkant van de laars voor meer stabiliteit en respons, en geeft rijders aanpasbare niveaus van betrokkenheid.

WATERDICHTE, ADEMENDE VENTIELEN
- Deze waterdichte ventielen zorgen voor vochtregulatie in één richting door vocht weg te voeren van je voet, wat zorgt voor ademend vermogen en warmteregulatie voor droge, comfortabele voeten.

VANS FLEX CONTROL SYSTEEM
- Met onze verwijderbare, high-rebound Hytrel® tongverstevigers kunnen rijders de flex van hun boot op maat instellen. Houd ze allebei in voor maximale ondersteuning, gebruik er maar één voor meer laterale of mediale respons of haal ze er allebei uit voor een zachtere, flexibele laars. Als je boots na verloop van tijd zachter worden, kun je de tongverstevigers er weer inzetten om de levensduur van je boots te verlengen.

Warmtebehoud 360o
- De thermische retentielaag omsluit de toebox en tussen de buitenzool en de voering over 360°. Deze essentiële laag houdt warmte binnen en kou buiten, en zorgt zo de hele dag door voor warmte en comfort.

BOVENMATERIALEN
- Leer, textiel en synthetisch

FLEX RATING: 5-9

VAARDIGHEIDSNIVEAU
- Gemiddeld, gevorderd

Het is normaal dat voeringen uit de V-Series meteen goed passen. Na een paar uur gebruik zal de warmte kneedbare kern van de liner zich naar je voet vormen, voor ongeëvenaard comfort en een unieke perfecte pasvorm. We raden je aan je normale maat te kopen.

2234701
0 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.