• -€ 120,00
  • Nieuw
THE Boards THE Revolt 157 wide snowboard occassion
search
  • THE Boards THE Revolt 157 wide snowboard occassion
  • THE Boards THE Revolt 157 wide snowboard occassion (23/24)

THE Boards THE Revolt 157 wide snowboard occassion (23/24)

€ 396,65
€ 276,65 € 120,00 korting

THE Boards THE Revolt 157 wide snowboard occassion

Lengte: 157 cm wide
Aantal
Laatste items in voorraad

Dit board is iin zeer goed conditie. Een week gebruikt. Model 2024/2025!!!

Doe wat je wilt, het is jouw rit! THE Revolt is voor diegenen die out-of-the-box denken en gaan. Dit all-mountain board heeft een vleugje freestyle, wat betekent dat het iets breder, korter, minder stijf en stabieler is. Behouden van controle is met THE Revolt gemakkelijk, wat het makkelijker maakt om bochten te maken en, omdat het vrij vergevingsgezind is, perfect voor het doen van tricks. THE Revolt is geweldig voor iedereen die alles wil kunnen doen op de berg, inclusief freestyle.

Waarom THE Revolt iets voor jou is
De Revolt is een all-mountain board met een vleugje freestyle. Het is het board voor diegenen die hun grenzen verleggen en alles willen verkennen wat de berg te bieden heeft. Daarnaast is het ook geweldig voor ollies, indy grabs, 180's, of als je al zover bent, FS Rodeo's en springen uit helikopters (grapje, doe dat niet. Gebruik daarvoor THE Prisma). FS Rodeo's en helikopters daargelaten, THE Revolt is geschikt voor alle niveaus en tricks.

- Carbon kevlar basalt fiber stringers: Een twee- en drielaags glasvezel wrap die lichtgewicht is en sterkte biedt. Glasvezel is een duurzaam materiaal dat de levensduur van het board verlengt.
- Titanal voltplaten: Titanal is een technisch materiaal dat energie opslaat. Een metaallegering die zorgt voor gladheid, goede demping en stabiliteit van onze boards.
- Bamboost lite kern: Het midden van een board met een mix van verschillende (prestatie)zones gemaakt van FSC bamboe, beuken en paulownia.
- Pow savers: Pow Savers zijn extra inserts om je bindingen terug te zetten en je board om te toveren tot een powder board.
- Grafiet koolstof gerecycled gesinterde base: Het eindproduct is een supersterke, lichtgewicht, en poreuze base. De poreusheid houdt wax beter en langer vast. Koolstof en grafiet additieven maken deze base ook supersnel glijdend.
- Biax glasvezel: Biax glasvezel zorgt voor longitudinale stijfheid met torsie vergevingsgezindheid, voor een stabiel en soepel gevoel en gemakkelijk draaien.
- Triax glasvezel: Triax Fiberglass heeft 3 lagen, dit maakt het board energieker en zorgt voor maximale krachtoverbrenging naar de kanten.

Technische hoogtepunten
- Edge lift technologie: Onze boards zijn 3D-geperst met een subtiele lift (max. 1,5mm) van de base en edges op de hoeken. Hierdoor komen de contactpunten net boven de sneeuw uit. Dankzij de Edge Lift Technology heb je minder kans om kanten te vangen tijdens het rijden. Dit maakt het makkelijker om bochten te maken met een meer natuurlijke bocht-initiatie en exit, je rijdt soepeler, meer plezier om nieuwe tricks te leren, en het zorgt voor extra float in de poeder.
- Multi-Grip-technologie: Multi-Grip technologie betekent extra contactpunten aan de hiel- en teenzijde voor extra grip in ijzige omstandigheden. Zie het als sneeuwkettingen op je autobanden. Maar de Multi-grip technologie is uiterst subtiel: net geen 1 mm hobbels aan de randen onder je binding. Het is bijna onzichtbaar voor het blote oog en onmerkbaar in zachtere sneeuw, maar het resulteert in soepele ritten met extra grip in hardere sneeuw.

De vorm
- Als je opzij kijkt: Camber. THE Revolt is plat tussen de bindingen en heeft camber die begint onder de bindingen, voor stabiliteit, speelsheid en veel pop. De nose en tail komen vroeg omhoog voor vergevingsgezindheid en makkelijke turns en tricks. De vorm van THE Revolt zorgt voor een grote allround veelzijdigheid voor leuke turns en freestyle moves.
- Naar beneden kijkend: Directional. De nose- en tail-vormen zijn werkelijk identiek, en de stance is gecentreerd. Door de iets bredere en symmetrische shape is dit board supermakkelijk in beide richtingen te rijden, stabiel bij elke snelheid en leuk om overal op de berg te rijden.

Gewicht rijder: 64 - 91+ kg
Effectieve kant: 1190 mm
Setback: 0
Schoenmaat: US 7 -13 (Mondo tot 31)
Taille: 26.5
Sidecut radius: 7.3 m
Breedte tip tail: 308 mm

2180802
1 Item
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.