• -€ 120,00
  • Nieuw
Nidecker Sensor 156 snowboard AM/FS
search
  • Nidecker Sensor 156 snowboard AM/FS
  • Nidecker Sensor 156 snowboard AM/FS
  • Nidecker Sensor 156 snowboard AM/FS
  • Nidecker Sensor 156 snowboard AM/FS

Nidecker Sensor 156 snowboard AM/FS

€ 355,33
€ 235,33 € 120,00 korting

Nidecker Sensor 156 snowboard All mountain-freestyle

Aantal
Laatste items in voorraad

De Sensor is een speels freestyle-deck boordevol technologie om je te helpen overal op de berg creatief te worden. De echte dubbele vorm is ideaal voor switch-starts en -landingen, maar we hebben genoeg volume in de nose en tail gehouden om ervoor te zorgen dat het board goed zweeft in de poeder. Het is gebouwd op onze Master Core, een lichte maar sterke combinatie van populier, beuken, sparren en paulownia.

Samen met koolstofvezel aan de tip en tail, pronkt het board met een hoop pop zonder ooit te stijf te voelen om rond te gooien. Een camrock-profiel en SideKick-tips om de randen te verhogen, stimuleren progressie - De Sensor voelt zich helemaal happy met butters, railtrucs en spins. Met een gesinterde N-7000-basis kun je er zeker van zijn dat je de snelheid hebt om elke kicker weg te werken, terwijl de Absorbnid™ bovenlaag ervoor zorgt dat je rit soepel en voorspelbaar blijft.

Flex 5/10 Een veelzijdige midflex die de hele berg kan rijden.


- Twin Shape True twin snowboards zijn 100% symmetrisch met een identieke nose en tail. Het flexpatroon en de sidecut zijn overal uniform en zullen hetzelfde aanvoelen, of je nu switch of regular rijdt, dus je kunt met gemak jib, jump en spin!
Master Core: De Master Core bestaat uit een combinatie van populieren-, beuken-, sparren- en paulowniahoutsoorten, wat resulteert in een superieure gewicht-prestatie-krachtverhouding en een ultrasterke, extra responsieve, lichtgewicht kern.
- 90° biaxiaal glasvezel zorgt voor een vergevingsgezinde rit en voorspelbare torsieflexibiliteit.
- Premium Sandwich - Deze next level constructie verhoogt de kracht en respons van de standaard sandwichproductie van Nidecker. Het toevoegen van geavanceerde materialen zoals Carbon en Kevlar geeft het board meer pop en verbeterde schokabsorptie.
- De N-7000 is een exclusieve gesinterde basis van Nidecker. Met de snelheid die je zou verwachten van een gesinterde basis met extra duurzaamheid en toegevoegde koolstof nanodeeltjes voor beter glijden.
- Absorbnid Topsheet - Absorbnid is een innovatieve toplaag die is ontworpen om ongewenste trillingen te absorberen.
- SideKick - Sidekick tilt je randen op de breedste punten van de nose en tail op, wat resulteert in meer drijfvermogen in poeder, soepeler rijden op ruw terrein en moeiteloos aanzetten van bochten.

Taille 156 cm 254 mm - 159 cm Wide 265 mm
Tip/staartbreedte 156 cm 292 mm - 159W cm 304 mm
Setback 0 cm
Gewicht rijder: 156 cm 65-80 kg - 159W cm >75 kg

22058
1 Item
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.