• -€ 50,00
Nitro Rambler snowboardbinding factory craft
search
  • Nitro Rambler snowboardbinding factory craft
  • Nitro Rambler snowboardbinding factory craft
  • Nitro Rambler snowboard binding Factory Craft
  • Nitro Rambler snowboardbinding factory craft

Nitro Rambler snowboardbinding factory craft

€ 206,57
€ 156,57 € 50,00 korting

Nitro Rambler heren snowboardbinding factory craft

Maat: L
Aantal
Laatste items in voorraad

De Nitro Rambler heeft een pro-level technologie en een ergonomische comfort voor freestyle progressie in het buiten het park. De Transmission base biedt een compleet verstelbare pasvorm voor comfortabele hiel ondersteuning met iedere schoen en in ieder terrein.  Een goede dag op de berg start met comfort, de Ergo Rambler Highback EVA demping, het 3°  gekantelde voetbed en de Perfect Fit ankle strap zorgen hier de hele dag voor.

Highback 
De Ergo Highback heeft een asymmertrisch design en ondersteunt bij harde landingen, maar heeft tegelijkertijd voldoende flex voor je freestyle moves.

Baseplate
De uit twee delen bestaande Transmission Baseplate heeft een base en een minimale aluminium hiel cup, die je binding gemakkelijk aan je voet laat afstellen voor een perfecte fit. De EVA Base Dampening dempt harde klappen en beschermt je kniën met een dikke EVA dempende laag onder je schoenen. Het 3 Canted voetbed zet je lichaam in de meest natuurlijke en ergonomische positie op het board om je langer te laten staan en riden. Bij de Board Saver Technologie, vindt de lucht demping plaats onder de baseplate, om de topsheet van het board te beschermen.

Straps 
De Perfect Fit Ankle Straps zijn heel comfortabel en zorgen voor een gelijke flex over de enkel. Met de B.E.S.T. Convertible Toe Strap maakt het niet uit of je je toestrap liever over of voor je boot laat lopen, deze toestrapt past naadloos op elke snowboardboot en geeft je een veilige en stevige fit. De met roestvrij stalen kabels versterkte verbindingen aan de binnenkant van de ratels en connector straps - geen stretch, geen breuk. Gemakkelijke entree gespen en ratels zijn S gevormde ratchetstraps die uit de buurt blijven wanneer je in de binding stapt. De brede gesptrechter helpt je de ratchets te begeleiden voor een ultra snelle, nauwkeurige greep van je gespen.

2211402
1 Item
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.