Sale

Nidecker Sensor plus 156 snowboard AM/FS

Als je klaar bent om naar de grootste features in het park te gaan, staat de Sensor Plus voor je klaar. Nidecker heeft zijn populaire freestyle-silhouet genomen en de constructie versterkt om zwaardere overgangen te temmen. Volledige camber tussen de bindingen zorgt voor een explosieve pop van de tip en in combinatie met de stijvere flex van de Sensor Plus zal het je niet afschrikken, zelfs niet tijdens de zwaarste landingen.

Sidekick™ tips heffen de randen iets op bij de contactpunten om de kans op hick ups te verkleinen; ze moedigen het board ook aan om op natuurlijke wijze de vallijn te vinden als je een beetje uit het midden landt. Elders heeft het dezelfde dubbele vorm als zijn kleinere broer en een biax bovenlaag die gemakkelijk te manipuleren is, of je nu reguliar rijdt of switch.

Flex 8/10 Een veelzijdige midflex die de hele berg kan rijden.
- Twin Shape True twin snowboards zijn 100% symmetrisch met een identieke nose en tail. Het flexpatroon en de sidecut zijn overal uniform en voelen hetzelfde aan, of je nu switch of regular rijdt, dus je kunt met gemak jibben, springen en draaien!
Master Core: De Master Core bestaat uit een combinatie van populieren-, beuken-, sparren- en paulowniahoutsoorten, wat resulteert in een superieure gewicht-prestatie-krachtverhouding en een ultrasterke, extra responsieve, lichtgewicht kern.
- 90° biaxiaal glasvezel zorgt voor een vergevingsgezinde rit en voorspelbare torsieflexibiliteit.
- Premium Sandwich - Deze constructie van het volgende niveau verhoogt de kracht en respons van de standaard sandwichproductie van Nidecker. Het toevoegen van geavanceerde materialen zoals Carbon en Kevlar geeft het board meer pop en verbeterde schokabsorptie.
- De N-7000 is een exclusieve gesinterde basis van Nidecker. Met de snelheid die je mag verwachten van een gesinterde basis met extra duurzaamheid en toegevoegde koolstof nanodeeltjes voor beter glijden.
- Absorbnid Topsheet - Absorbnid is een innovatieve toplaag die is ontworpen om ongewenste trillingen te absorberen.
- SideKick - Sidekick tilt je randen op de breedste punten van de nose en tail op, wat resulteert in meer drijfvermogen in poeder, soepeler rijden op ruw terrein en moeiteloos aanzetten in bochten.

- Taille 150 cm: 247 mm / 156 cm 254 mm
- Tip/tail breedte 150cm 279 mm 156 cm 292 mm
- Setback 0 cm
- Rider gewicht: 150 cm 55-65 kg / 156 cm 65-80 kg

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 519,95

Special Price € 389,95

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Nidecker Sensor plus snowboard AM/FS
Extra informatie
Extra informatie
Merk Nidecker
Board lengte 147 - 154 cm, 153 - 159 cm
Maat Nee
Reviews
Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.