Nitro Venture TLS snowboard boots black

Prestaties, betrouwbaarheid, gemak en comfort worden gecombineerd in de Venture TLS schoen zodat je alles in en buiten het park kunt rijden met een perfecte voetsteun en moeiteloze aanpassing. Vol met de perfecte combinatie van precisie, duurzaamheid, pasvorm en warmte.

De EVA middenzool biedt demping en thermische isolatie.

Nitro's Cloud 6-voering is comfortabel en flexibel. De binnenschoen biedt overal demping voor maximale impact absorptie. Met het ILS intern vetersysteem en gegoten latex hielpads voor een perfecte pasvorm van de hak. Daarnaast is deze schoen door warmte te vervormen. Het OrthoLite® voetbed voert vocht af en houdt je voeten droog en heeft een anti-microbial formule tegen bacteriën en vervelende geurtjes. Het OrthoLite® voetbed heeft een geweldige schok absorbtie en comfort.

Het TLS 5 Twin Lacing systeem is het snelste speedlace systeem op de markt en wordt al vele jaren door Nitro gebruikt. Met de twee hendels kun je de onderste en bovenste zone van de schoen afzonderlijk sluiten. Inmiddels zijn we bij versie 5 van de TLS beland. Het Bail Out systeem is ontworpen om het losmaken van het TLS systeem eenvoudiger te maken. Deze lus is in het midden van het TLS systeem geplaatst, aan de buitenkant van de schoen, zodat de veters gemakkelijk los kunnen worden gemaakt en je records verbreekt bij het uitdoen van je schoenen.

Eigenschappen
- EVA tussenzool
- Flex Link Design
- TLS 5 Twin vetersysteem
- Gevormde TLS veterhendels
- Cloud 6 binnenschoen
- ILS binnenschoen vetersysteem
- Re/Lace Liner Locker
- Solo Ortholite® voetbed

Availability: In voorraad

€ 349,95

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
Nitro Venture TLS snowboardschoenen zwart
Extra informatie
Extra informatie
Merk Nitro
Board lengte Nee
Maat Nee
Reviews
Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.