Sale

Jones Mountain twin snowboard 2024 AM

De Mountain Twin is een veelzijdige directionele twin ontworpen voor speelse shredders die één board willen dat alles kan. Het is gebouwd voor alle omstandigheden, park, piste en back country poeder met een speelsheid alsof de berg een eindeloos skatepark is zonder in te leveren op drijfvermogen in poeder of stabiliteit voor harde carves.

De Mountain Twin heeft een afgestompte tip voor minder swing weight, Traction-Tech kanten voor extra grip harde sneeuw (of ijs) en een 3D Contour Base die elke draai moeiteloos maakt. Met een mid-stijve twin flex en een CamRock profiel blinkt de Mountain Twin uit in poppin' pillows en pressin' boxes, terwijl het ook een gemakkelijk board is om met finesse te draaien in krappe bochten. Om het prestatiepakket compleet te maken, heeft de Mountain Twin een supersnelle en duurzame Sintered 8000 base en extra stance opties met het Freestyle/Freeride Stance pakket.

- Gesinterde 8000 base: nieuw, superduurzaam materiaal gemaakt van polyethyleen met ultrahoog moleculair gewicht (UHMW-PE) en koolstof. De base is gemakkelijk te repareren, zeer waxabsorberend en snel.
- Biax glasvezel: een dubbellaags, gestikt glasvezellaminaat in twee richtingen dat zorgt voor een leuke, vergevingsgezinde en pittige rit.
- Freeride/Freestyle Pack: biedt de mogelijkheid om de sidecut te centreren of terug te zetten, afhankelijk van de omstandigheden.
- Extra dikke gerecyclede staalkanten: alle Jones-boards zijn gemaakt met extra grote gerecyclede stalen randen voor extra duurzaamheid en verbeterde productieduurzaamheid.
- Gerecyclede ABS sidewalls: ABS-plastic is een van de noodzakelijke kwaden bij de productie van snowboards. We verbeteren de duurzaamheid van onze snowboards door alleen gerecycled plastic te gebruiken.

Lengte 160 cm
- Effectieve kant:123,4 cm
- MIddenbreedte: 25,70 cm
- Tip/tail tbreedte 30 cm
- Sidecut: 8 m
- Setback: 0 cm
- Tip lengte: 23,8 cm Tail lengte 22,8 cm

Availability: Niet in voorraad

Normale prijs: € 579,95

Special Price € 559,95

Productbeschrijving
Details
Jones Mountain twin snowboard all mountain
Extra informatie
Extra informatie
Merk Jones snowboards
Board lengte 158 - 164 cm
Maat Nee
Reviews
Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.