• Nieuw
Nidecker Kaon snowboardbinding zwart
search
  • Nidecker Kaon snowboardbinding zwart
  • Nidecker Kaon snowboardbinding zwart 2025
  • Nidecker Kaon snowboardbinding zwart 2025
  • Nidecker Kaon snowboardbinding zwart 2025

Nidecker Kaon snowboardbinding zwart 2025

€ 239,95
Inclusief belasting

Nidecker Kaon snowboardbinding zwart
M (US 5.0-8.0 /EU 37-41)
L (US 8.5-11.0 / EU41.5-44.5)

Maat: M
Aantal
Laatste items in voorraad

Voel je verbonden

De Nidecker Kaon is een favoriet bij het team, supercomfortabel en vol met technologie. Het is een klassiek model met twee banden, volledig gemaakt van lichtgewicht materialen, met veel laterale flex om trucs uit te voeren of lossere, surf-stijl bochten te maken. AuxTech®-banden hebben een scharnierend patroon dat zich gelijkmatig om je voet wikkelt voor een nauwsluitende pasvorm en nauwkeurige randcontrole. Verpletter het park, stuur het van de zijkant of word creatief in de backcountry - de mogelijkheden zijn grenzeloos..

Belangrijkste kenmerken
- De bomvrije aluminium Axion-Ratchets van de Kaon kunnen de zwaarste klappen opvangen en maken keer op keer razendsnelle in- en uitgang mogelijk.
- Een EVA-voetbed over de volledige lengte met 2 graden ingebouwde kanteling elimineert voetvermoeidheid en helpt je landingen in het park op te vangen.
- De Kaon is ontworpen voor maximaal comfort en nauwkeurige boardcontrole, met een asymmetrische hiback en baseplate die perfect passen bij de vorm van onze boots.
- Exo-Frame enkelband. Een klassieke enkelband met een AuxTech®-frame dat gelijkmatig over de schoen uitzet voor een perfecte pasvorm. De bovenste ExoSpine helpt druk te verdelen en vergrendelt je schoen voor ongeëvenaard comfort en prestaties.
- Hexo Toecap De Hexo Toecap-band is voorzien van AuxTech®; een 3D scharnierend auxetisch patroon dat gelijkmatig over je schoen uitzet voor comfort van het volgende niveau.
- Nylon Meson highback 100% NYLON Onze bijgewerkte asymmetrische Meson hiback is ontworpen om perfect aan te sluiten op de contouren van je schoen. Strak contact bij de ruggengraat en gebogen zijkanten zorgen voor extra controle, terwijl de medium-flex nylon constructie ideaal is voor surfy bochten en freestyle creativiteit overal op de berg.

2251301
1 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.