Arbor Ethos 147 damessnowboard 2022 AM/FS

Het Arbor Ethos snowboard is een laagdrempelig snowboard met high end features. De gepatenteerde System Rocker-technologie in combinatie met een verzacht flexpatroon vergemakkelijkt een snellere leercurve door moeiteloze bochtinitiatie. Beginnend met je eerste bochten van het seizoen en op weg naar steiler en moeilijker terrein, is de Ethos het perfecte board om je rit naar het volgende niveau te brengen. De Ethos belichaamt Arbor's kernovertuigingen: goede tijden, verantwoordelijke constructie en échte waarde.

THE SYSTEM: The system is een ontwerpplatform dat een schonere rit levert zonder te verliezen aan randprestaties. Het systeem verbetert zowel de rocker- als de cambervorm, zonder de twee samen te hybridiseren, wat volgens ons de inherente voordelen van elk zou opofferen. Het systeemontwerp elimineert de hefboomwerking die nodig is om de buitenste contactpunten van een snowboard los te maken en opnieuw in te schakelen, terwijl een zeer effectieve, directere verbinding met de sneeuw wordt gecreëerd.
GRIP TECH: Grip Tech is een tri-radiaal sidecut-ontwerp dat niet "gemengd" is. Natuurlijk vormende kruispunten, die in het verleden werden geëlimineerd, zijn omgevormd tot hiel-en-teen contactpunten die een directe, meer ergonomische manier bieden om de sneeuw vast te pakken wanneer extra controle nodig is. De extra contacten vormen ook draaizones die het draaien gemakkelijker en natuurlijker maken. Grip Tech verplaatst effectief de primary interface van een board met de sneeuw onder de voet. Hierdoor kunnen we ontwerpen leveren die niet verliezen aan prestaties, omdat we de leidende delen van de effectieve rand uit de sneeuw tillen voor een minder grabby rit.

- FSC CERTIFIED HIGHLAND CORE. Onze meest veelzijdige kern, gebouwd met een mix van 1:2 Populier tot Paulownia voor superlichtgewicht prestaties, duurzaamheid en rendement.
- EXTRUDED BASE. A Sterke, gebruiksvriendelijke extruded base die lichter aanvoelt.
- 2×4 10-PACK INSERTS. Veel inserts; dus veel stance mogelijkheden. Bieden een breed houdingsbereik, terwijl ze tegelijkertijd kritische microverstelbaarheid leveren.
- BIAX GLASSING. Een biax over biax lay-up die is ontworpen voor park- en straatgeïnspireerd all-mountain rijden.
Creëert ook een goed platform om te leren.
- 360 RAILS. Een 360 graden, volledig omwikkelde zijwand die de noodzaak voor tip fill elimineert, terwijl het hele
snowboard effectief aan elkaar wordt gebonden. Een technologie die ongelooflijk nauwe toleranties levert voor een verbeterde levensduur en duurzaamheid van het board.
- RECYCLED STEEL EDGES. Onze zeer duurzame, gerecyclede stalen randen belichamen twee van de belangrijkste
waarden van Arbor: kwaliteit en duurzaamheid.
- THREE YEAR WARRANTY. We staan ??achter de kwaliteit en constructie van elk Arbor Snowboard met een verlengde garantie van 3 jaar.
- WEND NATURAL WAX. Alle Arbor Snowboards gaan de winkelvloer op, klaar om te rijden met Wend Natural Wax.
- FACTORY TUNED. We stemmen de tip- en tail-contactpunten op al onze snowboards af voor een catch-free rit voordat ze de fabriek verlaten.
Rider gewicht: 55 - 71 kg

Availability: Niet in voorraad

€ 399,95
Productbeschrijving
Details
Arbor Ethos 147 damessnowboard
Extra informatie
Extra informatie
Merk Arbor
Board lengte 143 - 149 cm, 147 - 154 cm
Maat Nee
Reviews
Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.