Nieuw

Arbor Brian Iguchi Pro 159 camber snowboard 2019

"Ik wilde een bord ontwerpen dat werkte voor mijn rijstijl ... een board wat ik iedere dag kan rijden "een backcountry killer ". De roots van het ontwerp liggen puur in de freestyle, maar mijn rijgedrag is geëvolueerd. Het ontwerp is geïnspireerd met de intentie om onder alle omstandigheden goed te presteren. Ik wilde de mogelijkheid hebben om me volledig in te zetten om zo hard mogelijk aan te snijden, maar vergevingsgezindheid toe te staan bij het in- en uitsturen van iedere bocht, ongeacht hoe subtiel of dynamisch. Ik breng veel tijd door in backcountry op zoek naar poeder, maar in werkelijkheid kan ik nog steeds geen goede muurhit in het resort laten liggen of de drang weerstaan om een method te sticken bij iedere goede overgang die ik tegenkom. Ik vind dit board geweldig, omdat ik er op elke berg plezier aan kan beleven. "- Bryan Iguchi

- Handgeverfde Ash Power Ply
- Double Barrel I Core - Twee bamboestringerss lopen van tip naar tail door het midden van de verbeterde populieren houtkern. Bamboe voegt kracht en duurzaamheid toe voor betere backcountry prestaties.
- Gesinterde base - Een gesinterde base met een hoger moleculair gewicht die zorgt voor extra duurzaamheid en snelheid.
- Mixed Glassing - Een triax over biax lay-up is het beste is voor veelzijdigheid: pow, backcountry, groomers, sprongen en nog veel meer.
- 2x4 14-pack-inserts - Bieden een breed stance bereik, terwijl ze tegelijkertijd kritische micro-instelmogelijkheden bieden.
- Tapered Tail
- Een 360 graden, volledig ingepakte sidewall, die de noodzaak van een tipvulling overbodig maakt, terwijl het effectieve binding geeft aan de snowboardconstructie. Een technologie die ongelofelijk krappe toleranties biedt voor een langere levensduur.
- Knucklehead Tip Profile - Van piek tot parkeerplaats met extra boots voor in de voor poeder.
- Drie jaar garantie
- Flex 7/10

Availability: In voorraad

€ 749,95
Productbeschrijving
Details
Arbor Brian Iguchi Pro 159 camber snowboard 2019
Extra informatie
Extra informatie
Merk Arbor
Board lengte 158 - 164 cm
Maat Nee
Reviews
Schrijf uw eigen review
You're reviewing: Arbor Brian Iguchi Pro 159 camber snowboard 2019
Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.