Sale

Arbor Annex 162 camber snowboard AM/FR

Brian Iguchi Pro Model

Het Arbor Annex snowboard is de nieuwste en meest technische creatie die voortkomt uit de voortdurende samenwerking tussen Bryan Iguchi en Arbor Snowboards. Terwijl het rijden van Bryan zich ontwikkelde naar een staat waar hij het grootste deel van zijn tijd doorbrengt met het rijden op grote berglijnen, had hij een directionele evolutie nodig van de fundamentele prestaties die we in de Iguchi Pro Camber hadden ingebouwd. Gebouwd op onze System Camber technologie, heeft de Annex een langere, uitgetrokken neus met extra taper en en een stompe tail. De combinatie van deze drie functies zorgt ervoor dat het bord moeiteloos door poeder kan zweven met meer vermogen dan wat ook. De Bio-Plastic toplaag bindt een Powerply stringer met onze gloednieuwe Carbon Vector Net versterkingen, wat resulteert in een gelijkmatig verdeeld torsievermogen en een versnelde reactie van tip naar tail. De bijlage is voorzien van onze extra lichtgewicht FSC-gecertificeerde Highland II Core, gerecyclede stalen randen en Entropy Bio Resin, waardoor de Annex zowel het belangrijkste board in prestaties en in duurzaamheid is.

- Ingelegde Powerply Stringer
- Bio-plastic topsheet - Een van de materialen die we gebruiken in onze zoektocht om schadelijke op aardolie gebaseerde kunststoffen uit onze productiecyclus te vermijden, gemaakt van CastorBean olie, deze eco-toplaag is extreem duurzaam en waterafstotend
- FSC Certified Double Barrel Core - Mix van populier tot Paulownia met bamboe stringers langs het midden van het board voor extra longitudinale pop en ongeëvenaarde board controle.
- Gesinterde basis - Een gesinterde base met hoger molecuulgewicht die zorgt voor extra duurzaamheid en snelheid.
- Mixed Glassing - Een triax over biax-indeling die het beste is voor veelzijdigheid: pow, backcountry, trimmers, sprongen en meer.
- 2x4 14-pack inserts - Bieden een breed stance bereik, terwijl tegelijkertijd kritische micro aanpasbaarheid wordt geleverd.
- Getaperde tail van 2 cm - Een vormtechniek die het profiel van het snowboard naar de dichtstbijzijnde contactpunten versmalt. Taps toelopend snowboard heeft een bredere neus en smallere staart, waardoor de staart van het board in diepere sneeuw kan zinken, waardoor een natuurlijke float en schonere tracking
- Cross Vector Netting - Onze nieuw ontwikkelde Carbon Vector Net-versterkingen creëren een gelijkmatig verdeeld torsievermogen en een versnelde reactie van punt tot staart.
- Een 360 graden, volledig omhulde sidewall die het vullen van de tip elimineert, terwijl het hele snowboard effectief wordt samengebonden. Een technologie die ongelooflijk nauwe toleranties levert voor een verbeterde levensduur en duurzaamheid van het board.
- Gerecycleerde stalen randen - Onze zeer duurzame, gerecyclede stalen randen belichamen twee van onze kernwaarden: kwaliteit en duurzaamheid.
- Drie jaar garantie - We staan achter de kwaliteit en constructie van elk Arbor Snowboard met een uitgebreide garantie van 3 jaar. (Zie Arbor website voor meer info)
- Wend Natural Wax - Alle Arbor Snowboards komen ready to go van de werkvloer met Wend Natural Wax.
- Afgesteld in de fabriek - We stemmen de contactpunten van de tip en tail op al onze snowboards af voor een voordat ze de fabriek verlaten.
- Gerecycled ABS - Wanneer een plastic alternatief niet beschikbaar is, zoals in het geval van ABS-zijwanden, doen we ons best om te kiezen voor een gerecycled materiaal om de duurzaamheid van onze producten te verbeteren

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 879,95

Special Price € 719,95

Productbeschrijving
Details
Arbor Annex 162 camber snowboard AM/FR/backcountry
Extra informatie
Extra informatie
Merk Arbor
Board lengte 158 - 164 cm
Maat Nee
Reviews
Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.